3D VISUALS

De complete scène onder controle hebben is soms een must. Je kunt een 3D product op de juiste manier plaatsen in een bepaald materiaal in het juiste licht.
Een product rond om laten zien in een video geeft natuurlijk het beste beeld, met daarbij een opbouw in 3D maakt het presenteren van je product inzichtelijk.


3D Visuals

Ziggo

Gevelreclame

Licht in reclame kan op veel manieren zodat het loont om realistische visuals bij de klant neer te leggen zodat snel duidelijk word wat er mogelijk is met een logo. Wij hebben een aantal verschillende beelden gemaakt in verschillende uitvoeringen, klik hier voor meer 3D visuals. Kijk verder…


3D Lisbon Ttram

Tram 28

Lissabon

Een persoonlijk project om 3D modeleren goed in de vingers te krijgen, het project duurt al 3 jaar en is eigenlijk nog niet gereed. Er missen nog een aantal details en hij is nog te schoon, gebruikers sporen moet nog aangebracht worden. Kijk verder…


3D Letters

Spareribs

Terrasreclame

Een 3D opdracht voor het vullen van een paneel in een terrasscherm, schermen voor een wind vrij terras en ook gelijk als reclame object.


3D lichtreclame profielen

Lichtreclame

Profielen

Voorheen namen de accountbegeleiders profielen mee naar de klant om te laten zien wat er te koop is.Nu sturen ze realistische plaatje via de digitale snelweg.
Meer lichtreclame: haco-lichtreclame.nl