3D visuals Ziggo

Ziggo de kabel gigant van Nederland heeft Haco Lichtreclame gevraagd om alle UPC winkels en hoofdkantoren om te bouwen naar de Ziggo huisstijl.
Hierbij heeft Haco ook een uitsteeklichtbak ontworpen voor de winkelstraten, hier onder de 3D visuals die zijn voorgelegd aan Ziggo.


3D Visuals

3D visual

Optie 1

Ook hier een basis vorm van aluminium waar nu het logo in profiel 8 op wordt gemonteerd. De vorm is gebogen plexiglas met daarop een oranje plexiglas logo vorm met een basis bodem van aluminium waar de LED verlichting op zit.


3D product

3D visual

Optie 2

Een tweedelige aluminium kast in kleur gespoten met doorgestoken 10mm plexiglas logo voorzien van oranje folie. De kast wordt vastgehouden door een aluminium basis frame, dubbelzijdig uitgelicht door middel van LED verlichting.


3D model

3D visual

OptieĀ 2

Wederom een aluminium basis kast waar een plexiglas vorm 100 mm doorsteekt en het logo in folie is op geplakt. Uit de alle 3D visuals heeft Ziggo deze visual gekozen voor de uiteindelijke productie van de uitsteeklichtbakken.


Voorstel 3D

3D visual totaal

Totaalbeeld

Met de 3D visuals heeft de klant een snelle keuze kunnen maken. Hier een overzicht met van de 3D doosletters boven de entree waar Ziggo uiteindelijk voor heeft gekozen.